Publicat la: 27.06.2014. 10:59 / 1.259 views

39 DE PENELIŞTI BUZOIENI MERG LA CONGRES. ÎL SUSŢIN PE IOHANNIS

Delegația organizației județene a PNL Buzău va participa, vineri și sâmbătă, la Congresul Extraordinar al PNL, în cadrul căruia se va vota noul statut al partidului, noul președinte și noua conducere.

pnlDelegația buzoiană, care va număra 39 de persoane, îl va susține pe Klaus Iohannis la președinția partidului.

În același timp, delegația PNL Buzău va sprijini propunerea ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE și fuziunea cu PDL.

”PNL trece printr-o perioadă de reașezare și de reconfigurare, din care va ieși mai puternic. Este momentul în care fiecare dintre noi trebuie să simtă spiritul liberal, să rămânem uniți, pentru că numai împreună putem reuși ceea ce ne-am propus, anume să dăm României un președinte așa cum merită, un președinte liberal”, a declarat George Scutaru, președintele PNL Buzău.

Din delegația care va fi prezentă la Congres fac parte parlamentarii PNL aleși în colegiile din Buzău – senator Doina Tudor și deputați George Scutaru și Erland Cocei – președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, vicepreședintele CJ Buzău, Cristi Romanescu, primari PNL, consilieri județeni și municipali, președintele TNL și președintele OFL.

Delegația PNL Buzău este una dintre cele mai numeroase, dintre cele participante la Congres, acest fapt datorându-se rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an. Reamintin că scorul PNL a fost, în județul Buzău, de 22,4%, Filiala Buzău plasându-se pe locul IV în topul organizațiilor PNL la nivel național.

 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!