Publicat la: 16.07.2020. 18:33 / 623 views

24 DE CAZURI NOI, LA BUZĂU. BILANȚUL PERSOANELOR INFECTATE AJUNGE LA 883

Creste din nou numarul pacientilor raportati zilnic de Directia de Sanatate Publica. Dupa ce, in ultimele zile, numarul cazurilor de Coronavirus era in usoara scadere, astazi, institutia a raportat nu mai putin de 24 de cazuri confirmate. Cel mai tanar dintre pacienti are 16 ani.

coronavirus covid19 pacientiConform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 24 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus. De menționat că doi dintre pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 16 și 80 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat si la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Din fericire, crește constant și numărul persoanelor declarate vindecate. Dintre cei 883 de pacienți confirmați, 550 au fost declarați vindecați și externați.

In ultimele 48 de ore, la Buzău nu a fost înregistrat niciun deces al vreunui pacient infectat cu Coronavirus. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!