Publicat la: 09.05.2018. 18:26 / 761 views

20 DE BILETE PENTRU PENSIONARI ŞI SOMERI, DE LA 1 IUNIE, PENTRU CĂLĂTORIILE TRANS BUS

Din prima zi a lunii iunie, pensionarii, şomerii şi persoanele fără venit vor putea călători cu biletele speciale emise de Trans Bus. Tichetele vor fi distribuite la tonetele Trans Bus începând din data de 15 mai.

autobuz trans busNoua variantă de gratuitate pe autobuzele Trans Bus va intra în vigoare de la 1 iunie. Beneficiari vor fi pensionarii, persoanele fără venituri şi şomerii. Tichetele destinate acestora, 20 pentru fiecare persoană, vor putea fi solicitate de la toate tonetele societăţii de transport, începând cu data de 15 mai.

Până la intrarea în vigoare a hotărîrii de Consiliu Local, pensionarii au posibilitatea de a opta pentru gratuitate pe un singur traseu sau pentru abonamentul de 30 de lei, pe toate liniile.

Din păcate, legislaţia nu le permite autorităţilor locale să acorde gratuitate şi elevilor din satele judeţului care învaţă în municipiu. Doar primăriile din comunele incluse în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară au posibilitatea de a acorda această facilitate elevilor de pe raza localităţilor respective. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!