Publicat la: 30.09.2020. 18:30 / 339 views

18 CAZURI NOI DE COVID-19. PACIENȚII AU VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 2 ȘI 83 DE ANI

Județul Buzău menține pentru a cincea săptămână consecutiv un număr relativ restrâns de cazuri COVID. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 18 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2.

smurd 1Chiar dacă nu mai putem vorbi de doar câteva cazuri pe zi, la nivelul județului Buzău autoritățile din sănătate anunță că numărul persoanelor infectate cu Covid 19 se menține scăzut.

Astăzi, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău arată că în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 18 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. Dintre acestea, 5 pacienți au fost diagnosticați într-un laborator privat de analize. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 2 și 83 de ani.

Astfel, de la începutul pandemiei, 2774 de buzoieni au contactat virusul, iar dintre aceștia, 2457 s-au vindecat.

Astăzi, 200 de buzoieni se afalu în carantină, iar 106 persoane erau în izolare la domiciliu. Potrivir medicilor epidemiologi, de la începutul pandemiei, 102 buzoieni infectați COVID au decedat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!