Publicat la: 22.05.2020. 17:40 / 490 views

134 DE BUZOIENI, ÎN CARANTINĂ. PESTE 1000 DE PERSOANE ÎN IZOLARE LA DOMICILIU

Conform ultimelor date oficiale, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: 134 persoane se află în carantină instituționalizată; 1019 persoane sunt izolate la domiciliu. În județul Buzău au fost confirmate 153 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 38 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

situatia epidemiologica 22 maiAvând în vedere prevederile legislative în contextul ”stării de alertă”, în ultimele 24 de ore, structurile și subunitățile IPJ Buzău împreună cu personalul din cadrul Poliției Locale au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, ocazie cu care au fost verificate 720 de persoane. Au fost depistate că nu respectă interdicțiile de izolare 2 persoane, care au fost sancționate și introduse într-unul din centrele de carantină de pe raza județului Buzău. În total, au fost aplicate 12 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 7.200 de lei

Pentru asigurarea, monitorizarea şi limitarea circulaţiei în zona carantinată Râmnicelu, au fost angrenați, în ultimele 24 de ore, 50 de jandarmi, 21 de polițiști și 9 polițiști locali, nefiind înregistrate evenimente negative. Măsurile de ordine publică în zona centrelor de carantină instituționalizată de pe raza județului sunt asigurate zilnic de 16 jandarmi, iar în misiuni de menținere a climatului de ordine și siguranță publică, prin participarea în sistem integrat la misiuni de patrulare, precum și asigurarea cu operativitate a intervențiilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!