Publicat la: 01.02.2018. 19:30 / 1.853 views

„TRASEU SUBURBAN”. TRANS BUS VA CIRCULA PE RUTA BUZĂU- SCURTEŞTI

După ce şi consilierii judeţeni au aprobat, ieri, avizul pentru eliberarea licenţelor de transport, urmează ca de săptămâna viitoare, autobuzele de la Trans Bus să circule pe noul traseu. Liniile externe vor fi deservite şi de autobuzele cu burduf acolo unde numărul de călători va fi mai mare. Lunea trecută, consilierii municipali au aprobat acordarea calităţii de membru asociat la ADI „Buzău-Mărăcineni” a comunei Vadu Paşii.

vadu pasii traseuPrin acordarea calităţii de membru asociat al comunei Vadu Paşii la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitată „Buzău-Mărăcineni” de către consilierii municipali, a fost făcut primul pas pentru deschiderea unei noi linii de transport călători.

În şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean a fost aprobat şi avizul pentru eliberarea licenţelor de transport călători pentru traseul Buzău – Vadu Paşii – Stănceşti – Scurteşti şi retur.

Pentru început, pe acest traseu vor fi folosite autobuzele din parcul auto de la Trans Bus, urmând ca după sosirea în ţară a celor 9 autobuze cu burduf, acestea să circule cu precădere în perioadele mai aglomerate.

Este foarte posibil ca autobuzele cu burduf să ajungă la Buzău şi, după îndeplinirea tuturor cerinţelor legale, să fie introduse pe traseele din afara municipiului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!