Publicat la: 06.03.2015. 20:25 / 3.470 views

TRASEE DIFERITE ÎNTRE MAXI-TAXI ŞI AUTOBUZ?

BILETE SAU ABONAMENTE PENTRU PENSIONARI ŞI ELEVI.

autobuzÎn urma unui „audit al performanţei privind eficacitatea serviciului public de transport urban de persoane”, Camera de Conturi Buzău a făcut o serie de recomandări Primăriei Buzău.

Una dintre recomandări se referă la stabilirea de trasee distincte pentru operatorii privaţi, faţă de cele concesionate de Trans Bus.

Primăria subvenţionează transportul pentru pensionari, elevi şi alte categorii de cetăţeni care au acest drept. Subvenţia se stabileşte şi se acordă Trans Bus-ului pentru un număr antecalculat de persoane, indiferent dacă aceştia circulă cu autobuzele sau nu.

De aceea, recomandarea Casei de Conturi este ca serviciile prestate să fie justificate cu documente legale de transport, iar subvenţia să fie plătită funcţie de numărul de persoane care circulă efectiv cu autobuzul.

Probabil că se va concepe un document care să fie remis persoanelor cu drept de transport gratuit şi care să certifice şi să justifice această facilitate acordată de municipalitate.

Viceprimarul Fănică Bîrlă a anunţat că tot ceea ce înseamnă transport public de persoane în municipiul Buzău, cu capital de stat sau privat, va fi reglementat până la 30 aprilie 2015.

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. DAN spune:

  Viceprimarul cu nume de „DARLA”, lucreaza numai dupa cum spune „legea”.(legea lui)Poate ca odata cu „imbunatatirea”transportului cu mijloacele in comun (autobuze),sa renunte si la chioscurile (dughenele din termopan) construite in parcul din Piata Centrala.Spun asta intrucat dughenele apartin HOTILOR gastii PSD.

 2. Catalin spune:

  Astia de la Buzau inca se chinuie din rasputeri sa descopere apa calda si mersul pe jos!
  Saracii tampitei, nu-i duce mintea sa aplice ceea ce deja fac altii, adica sistem automat de taxare!
  Ce inseamna: in fiecare autobuz se monteaza niste cititoare de carduri iar fiecare calator, pensionar sau nu, primeste un card contactless. Cand urca in autobuz, fiecare calator atinge cardul sau de acel cititor de carduri si sistemul electronic stie automat cate calatorii s-au facut, la ce ore, pe ce trasee etc.
  Profesional.
  Dar de unde asa ceva la Buzau, unde parazitii politici s-au facut ani de zile ca nu vad cum Transbus e capusat de maxitaxi. Ce sa te astepti de la niste boscodei si niste tarle care au facut ca in 2015 Buzaul inca sa-si mai bata joc de calatori, carandu-i in cotete maxitaxi improvizate!
  Voi va dati seama ce dezastru a produs banda asta politica buzoiana?!? Si nu e vorba doar de un partid, ci de toate, caci i-ati vazut cum se mutau din partid in partid, dupa ciolan, si toti doar pusi sa ne praduiasca sub diverse tertipuri!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!