Publicat la: 06.03.2017. 18:45 / 1.025 views

TRANSPORTATORII JUDEŢENI, LA CONTROL. NEREGULI SUNT CU DUIUMUL

Transportatorii judeţeni sunt, în aceast perioadă, în vizorul poliţiştilor, dar şi al reprezentanţilor Consiliului Judeţean. Autorităţile au demarat o serie de controale în rândul operatorilor de transport care efectuează curse regulate pe drumurile judeţene. Asta după ce mai mulţi călători s-au plâns de condiţiile precare de care beneficiază atunci când merg la serviciu. În această dimineaţă, echipe formate din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, poliţişti rutieri şi inspectori de trafic au tras pe dreapta toate autobuzele şi microbuzele de transport în comun, iar neregulile descoperite au fost cu duiumul. Cel mai grav este că au fost prinşi inclusiv şoferi băuţi la volanul unor astfel de mijloace de transport.

transportatori 1Biroul de Transporturi din cadrul Consiliului Judeţean, împreună cu poliţiştii şi specialişti ISCTR au demarat o amplă acţiune de verificare a modului în care se desfăşoară activităţile de transport persoane în judeţul Buzău. Seria controalelor se va desfăşura până în luna iunie şi se verifică legalitatea transportului, dar şi starea tehnică a autobuzelor şi microbuzelor.

Numărul de persoane mai mare decât numărul de locuri, şoferi sub influenţa alcoolului, maşini care nu corespund din punct de vedere tehnic sau nu respectă orarul. Acestea sunt doar o parte dintre neregulile descoperite de politisti.

În urma acţiunii de astăzi au fost date amenzi şi au fost şi cazuri în care şoferilor li s-a pus în vedere remedierea problemelor tehnice ce au fost descoperite în urma controalelor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!