Publicat la: 16.03.2018. 19:30 / 2.048 views

TONETE PENTRU BILETE ŞI ABONAMENTE. VOR FI FUNCŢIONALE ÎNAINTE DE 1 APRILIE

Se apropie 1 aprilie, dată de la care sunt anunţate modicări în cadrul regulilor de transport local. Tocmai de aceea, directorul Trans Bus vine cu lămuriri cu privire la modalitatea de distribuire a abonamentelor şi biletelor. Noutăţile sunt că mare parte dintre tonetele sociatăţii au fost deja amplaste în staţiile din oraş, dar şi faptul că se vor vinde bilete de autobuz şi la chioşcurile de ziare din municipiu.

tonete 1Începând cu data de 1 aprilie, elevii şi pensionarii din municipiu vor putea circula gratuit doar pe o singură line, iar pentru un abonament întreg pot beneficia de reducere. În acest sens, în oraş au fost amplasate tonete de unde se pot elibera abonamente şi cumpăra bilete. În total, în oraş vor fi 14 astfel de puncte. Mai mult decât atât, bilete se vor vinde şi la chioşcurile de ziare din municipiu.

Doritorii pot solicita abonamente de la orice tonetă a Trans Bus. Mare atenţie, însă, toate aceste puncte vor fi legate într-o reţea electronică, astfel că dacă se vor solicita mai multe abonamnete de la chioşcuri diferite, solicitantul poate fi prins.

În viitorul apropiat, societatea de transport intenţionează să amplaseze în staţiile de autobuz automate pentru eliberarea biletelor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!