Publicat la: 21.02.2017. 18:18 / 872 views

TENSIUNI LA MĂRĂCINENI. PROGRAMUL AUTOBUZELOR A CREAT NEMULŢUMIRI

Abia rezolvaseră autorităţile situaţia transportului în comun, pe ruta Buzău – Măteşti, că s-a ivit o nouă problemă. Traseul prelungit al autobuzelor Trans-Bus dar şi orarul acestora îi nemulţumeşte profund pe cetăţeni. Oamenii reclamă că, după noua grilă, vehiculele se retrag la 19.30, când ar trebui să circule până la 22.00.

statie maracineniOra la care autobuzele se retrag de pe traseul Buzău – Săpoca este una dintre nemulţumirile navetiştilor din Mărăcineni şi comunele învecinate. Oamenii au înaintat numeroase sesizări către primărie şi spun că programul autobuzelor îi dezavantajează pe cei care lucrează în schimbul II. Mulţi sunt nevoiţi să se întoarcă de la serviciu cu taxiul sau să apeleze la prieteni. Rămâne la latitudinea celor din conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară să rezolve problemele navetiştilor din Mărăcineni şi Săpoca

Pe oamenii din Mărăcineni îi nemulţumeşte şi faptul că traseul a fost prelungit până la Săpoca, deşi, iniţial, autobuzele se opreau la Măteşti. Dacă, în mod normal, autobuzele Trans-Bus circulă fără prea mulţi pasageri, la orele de vârf vehiculele sunt arhipline iar cei care aşteaptă în staţiile din Mărăcineni nu mai pot urca din cauza aglomeraţiei.

Situaţia transportului în comun, pe ruta Buzău – Măteşti, abia fusese rezolvată, după ce, acum un an, transportul public pe traseul 2M fusese restricţionat. Locuitorii din Mărăcineni chiar au blocat drumul judeţean şi au pichetat sediul primăriei, în mai multe rânduri. (Andrei Solomon)

 

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Vlad spune:

    Nesimtiti mai sunt unii! Dupa ce ca circula peste 10 km cu doar 1,5 lei, mai au si pretentii. Nu era mai bine daca nu existau aceste autobuze, aceasta pomana electorala?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>