Publicat la: 08.01.2018. 19:28 / 891 views

ŞOFERII DE AUTOBUZ NU VOR MAI VINDE BILETE. SE REÎNFIINŢEAZĂ CASELE DE BILETE

Noi modificări în ceea ce priveşte tranportul public local. Şoferii de autobuze nu vor mai încasa banii şi nu vor mai elibera bilete. Vor fi, însă, înfiinţate 12 centre de unde buzoienii îşi vor putea procura tichete de călătorie ori abonamente. De asemenea, pasagerii prinşi fără bilet vor trebui să plătească o suprataxă de 30 de lei.

autobuz 2Societatea de transport local a luat o nouă decizie în ceea ce priveşte încasarea banilor şi eliberarea biletelor. În scurt timp, şoferii de autobuz vor fi degrevaţi de această sarcină. Vor fi reînfiinţate centrele de distribuţie a tichetelor de călătorie, însă, mare atenţie! Acestea nu vor exista în toate staţiile, ci vor fi în total 12. De aici se vor putea cumpăra atât biletele ce vor fi taxate direct în autobuz, cât şi abonamentele.

Dacă buzoienii care circulă cu autobuzul au sau nu bilete, dar şi dacă au fost compostate, vor verifica echipele de supracontrol. În cazul în care vor descoperi călători care circulă fraudulos, aceştia vor fi obligaţi să achite o suprataxă de 30 de lei.

Această soluţie va funcţiona până în momentul în care va fi introdus sistemul de eticketing. Şi atunci, însă, se vor menţine casele de bilete, pentru că aici buzoienii îşi vor putea încărca cartelele şi solicita abonametele. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!