Publicat la: 28.05.2013. 15:52 / 3.593 views

ŞEFUL AUTOBUZELOR DIN BUZĂU CÂNTĂ PROHODUL MAXI-TAXI: „VOR DISPĂREA DE LA SINE. VOM ADUCE 10 AUTOBUZE NOI. FRECVENŢA CU CARE AUTOBUZELE VOR TRECE PRIN STAŢII SE VA ÎNJUMĂTĂŢI”

AUTOBUZ VS MAXI TAXIÂDirectorul Trans-Bus Buzău e pe cai mari. Ştefan Jercan apreciază că după ani de supremaţie a firmelor de maxi-taxi, operatorul tradiţional va recuceri piaţa transportului public local. „Le pregătesc o surpriză neplăcută firmelor de maxi-taxi. Am demarat procedura de achiziţie prin SEAP pentru zece noi autobuze. Funcţie de producătorul care va câştiga licitaţia apreciez că în august sau septembrie acestea vor intra pe traseu. Noutatea va fi că graţie noilor achiziţii, frecvenţa autobuzelor pe traseu se va înjumătăţi. Astfel, de exemplu, autobuzul nr. 3 care în prezent circulă o dată la 40 de minute va veni în aceeaşi staţie după doar 20 de minute. Tot aşa, autobuzul nr. 8 nu va mai trece la 20 de minute, ci la 10 minute. În aceste condiţii, după ce în staţii vom reactualiza orarul după care circulă autobuzele, sunt convins că oamenii vor aştepta autobuzul şi nu se vor mai urca în maxi-taxi”. 

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. nenea militianul asta este cam incult… frecventa se va dubla (poate)… de injumatatit injumatateste el limba romana !

  2. Alethia spune:

    Sa o credeti voi =)) Braila e oras mai mare ca Buzaul, cu autobuze la frecventa de 10-11 minute iar maxi-taxi la 2-3 minute. Lumea fireste se urca in maxi-taxi. Oricum oricat v-ati chinui voi e am vazut si la mine in oras care lume intentionat lasa sa plece autobuzu si urca in maxi-taxi. Daca veniti voi in Braila la statia de autobuz de la Orange Shop de langa proimarie o sa vedeti atat de multa lume care lasa sa plece 4 sau 10 s Braicarului si ia pe 33 maxi-taxi sau lasa sa plece 2-ul Braicarului si ia pe 16 sau 17 maxi taxi.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!