Publicat la: 19.04.2017. 18:03 / 2.367 views

SE ELIBEREAZĂ ABONAMENTE LA TRANS-BUS. BENEFICIARII, AŞTEPTAŢI SĂ LE RIDICE

Începând de astăzi, Trans-Bus a început eliberarea abonamentelor de călătorie cu titlu gratuit. Beneficiarii vor fi în primul rând pensionarii cu venituri de până în 2500 de lei, elevii dar şi persoanele care beneficiază de legi speciale. Elevilor le vor fi eliberate abonamentele la şcoală, în timp ce restul categoriilor vor trebui să le ridice de la centrele amenajate special de Trans-Bus.

abonamente autobuz 3Societatea de transport urban anunţă că în perioada 19-28 aprilie 2017, se vor elibera abonamentele de călătorie cu titlu gratuit. Beneficiarii acestei hotărâri a Consiliului Local sunt pensionarii cu o pensie de până la 2.500lei, elevii cu domiciliul în municipiul Buzău care sunt înscrişi la o unitate de învăţământ din municipiul Buzău şi persoanele care beneficiază de prevederile legilor sociale speciale.

Eliberarea abonamentelor se face la punctele de vânzare a abonamentelor din cartier Micro 14, cap linie 5,7,8, Gara Tohaneni staţia 3, 4, 7 şi Sediul Trans Bus S.A . Punctele de eliberare au fost deja luate cu asalt de la primele ore ale dimineţii.

Abonamentele de călătorie cu titlu gratuit pentru pensionari sunt de culoare roşie şi sunt valabile pe toate liniile de transport în comun, până la sfârşitul anului 2017. Actele necesare eliberării abonamentelor pentru pensionari sunt actul de identitate  copie şi original, copie talon de pensie din luna curentă sau precedenta şi declaraţie de consimţământ care se poate descărca online de pe situl www.transbusbuzau.ro dar este disponibilă şi la punctul de vânzare a abonamentelor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!