Publicat la: 15.11.2016. 19:00 / 1.021 views

PROIECT PILOT, PE LINIA AUTOBUZULUI 3. DOTĂRI ULTRAMODERNE ŞI MONITORIZARE VIDEO

Societatea de transport a implementat un proiect pilot pe linia autobuzului 3, proiect care, dacă se va dovedi eficient, va fi introdus în toate mijloacele de transport în comun din Buzău. Mai exact, două autobuze vor fi cu dotate cu sisteme de monitorizare directă, în timp real, a activităţii personalului, proiectul având ca scop siguranţa şi confortul călătorilor.

autobuz-interiorSocietatea Trans-Bus intră într-o nouă etapă de dezvoltare, odată cu implementarea unui proiect-pilot pe traseul 3, care va consta în achiziţia a două autobuze cu dotare corespunzătoare de monitorizare directă, în timp real, a activităţii, siguranţei şi confortului călătorilor. Măsura va conduce la descurajarea infracţionalităţii şi profitabilitatea companiei. Cele două autobuze sunt prevăzute cu GPS şi monitorizate video.

Buzoienii trebuie să ştie că încasarea contravalorii biletelor se va face direct la conducătorul auto, urcarea în autobuze făcându-se doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe uşile din spate.

În funcţie de rezultatele proiectului, societatea Trans – Bus îşi propune implementarea de sisteme integrate de taxare în spa­ţiile mijloacelor de transport în comun, acces Wi-Fi gratuit pentru călători, dispozitive de comunicare prin care călătorii să fie informaţi care este timpul rămas până la următoarea staţie, dar şi care sunt opririle ce ur­mează în traseu. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!