Publicat la: 16.05.2019. 18:20 / 904 views

PREŞEDINTE NOU LA CJAS BUZĂU. SIMONA ANGHEL OCUPĂ FUNCŢIA CU DELEGAŢIE

De două zile Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate are un nou Preşedinte Director General. Este vorba despre Simona Anghel, cea care până acum a ocupat în cadrul instituţiei funcţia de director executiv Direcţia Relaţii Contractuale. Avocata Raluca Alexandru a fost înlocuită astfel, prin decizie a CNAS, după aproape 2 ani de mandat.

simona anghelRaluca Alexandru a fost schimbată din funcţia de conducere a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, iar în locul acesteia a fost numită, prin decizia CNAS, Simona Anghel, care până acum a ocupat în cadrul instituţiei funcţia de director executiv Direcţia Relaţii Contractuale. Simona Anghel a mărturisit jurnaliştilor că nu îşi doreşte decât să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu în spiritul şi litera legii.

Simona Anghel îi asigură pe buzoieni de o colaborare foarte bună, în toate domeniile ce se află sub cupola CJAS.

Deocamdată nu se cunosc motivele înlocuirii Ralucăi Alexadru, însă decizia a fost luată după un control efectuat de Corpul de Control al CNAS. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!