Publicat la: 30.01.2017. 20:20 / 1.260 views

PARCARE PENTRU TIR-URI LA TRANSBUS. ARE O CAPACITATE DE 60 DE LOCURI

Zonele mărginaşe ale Buzăului, unde funcţionează societăţi mari, sunt pline de tiruri care aşteaptă să încarce şi să descarce marfa. Pentru a evita astfel de aglomerări, dar şi pentru a rotunji veniturile societăţii, directorul TransBus a transformat o parte din curtea sediului în parcare pentru tiruri. Preţul pentru o zi de staţionare este de 10 lei, iar parcarea este păzită.

parcare tir transbusZona Industrială a municipiului Buzău, dar şi alte zone în care funcţionează firme mari, sunt înţesate de tiruri care aşteaptă să încarce sau să descarce marfa.

De fiecare dată când erau luaţi la întrebări de poliţişti, şoferii susţineau că nu au locuri speciale în care să parcheze.

Directorul TransBus a înfiinţat o parcare special pentru tiruri, chiar în curtea societăţii de transport, cu o capacitate de 60 de locuri.

Decizia înfiinţarii noii parcări are drept principal scop rotunjirea veniturilor societăţii, dar va duce şi la descongestionarea zonelor aglomerate cu tiruri.

De asemenea, directorul TransBus se gândeşte să înfiinţeze şi un service auto în incinta societăţii de transport, de serviciile căruia să poată beneficia toţi buzoienii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!