Publicat la: 27.09.2017. 18:21 / 873 views

NOUTĂŢI DE LA TRANS BUS. A FOST ÎNFIINŢATĂ O LINIE ZONALĂ

După primele trei zile de funcţionare pe traseele de transport urban, autobuzele olandeze au produs efectele aşteptate. Buzoienii circulă confortabil, timpii de aşteptare în staţii s-au micşorat iar orarul a fost extins. A fost înfiinţată şi o nouă cursă zonală între cartierul Micro XIV şi strada Primăverii.

autobuz olanda 1Cele douăsprezece autobuze olandeze care au fost scoase de Trans Bus pe străzile Buzăului, au fost introduse pe unele dintre cele mai solicitante trasee de transport urban pentru persoane.

Odată cu suplimentarea numărului de autobuze va scădea şi timpul de aşteptare pentru călători iar orarul de funcţionare a fost deja prelungit.

După primele două zile de funcţionare pe traseele de transport în comun, încă nu a fost calculat consumul de combustibil al celor 12 autobuze.

Trans Bus a înfiinţat recent o cursă zonală, ca urmare a solicitării unor cetăţeni care lucrează în zona fostei fabrici de In şi Cânepă.

Cursa „Zonă 116” va circula între Micro 14 şi strada Primăverii, cu plecare la ora 6 şi cinci minute şi care va avea returul la ora 16.05.

În cazul în care se va cere o cursă şi pentru schimbul 2, aceasta va fi asigurată fără probleme. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!