Publicat la: 09.03.2017. 18:22 / 878 views

MAŞINILE PARCATE ILEGAL VOR FI RIDCATE DE TRANS-BUS. 600 DE LEI, TAXA MINIMĂ PENTRU RECUPERAREA AUTOTURISMELOR

Pe site-ul Primăriei Buzău se află în dezbatere publică Regulamentului pentru ridicarea vehiculelor de pe domeniul municipal, public şi privat. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal din luna aprilie, apoi va fi pus în aplicare. Pentru recuperarea unei maşini ridicate de Trans-Bus, suma minimă de plată va fi de 600 de lei.

masini trotuar 2Pe site-ul primăriei, conducătorii auto din Buzău pot studia proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe domeniul public şi privat.

Vehiculele, autovehiculele şi remorcile staţionate neregulamentar pe carosabil sau pe trotuare vor fi ridicate de Trans-Bus, care le va depozita într-un spaţiu special amenajat.

Pentru ridicarea unei maşini staţionate pe carosabil ori domeniul public şi privat, se plăteşte suma de 300 de lei, la care se adaugă 200 de lei pentru transportul până la spaţiul destinat depozitării.

De asemenea, pentru fiecare zi de depozitare, Trans-Bus va percepe suma de 100 de lei.

Dacă proprietarul nu-şi va recupera autoturismul într-un interval de timp prestabilit, acesta va fi valorificat, pentru acoperirea cheltuielilor.

Ridicarea maşinilor nu va fi permisă în cazul în care în interiorul acestera se află una sau mai multe persoane şi în cazul în care proprietarul va achita contravaloarea ridicării, înainte ca maşina să fie transportată.

Trans-Bus SA va primi 75 la sută din totalul sumelor încasate din această activitate iar 25 la sută vor merge către bugetul local.

Toate sugestiile şi opiniile cetăţenilor cu privire la acest proiect pot fi depuse la camera 6 din Primărie până cel târziu la 14 aprilie.

Proiectul final va fi supus aprobării aleşilor locali în şedinţa Consiliului Local Municipal din luna aprilie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!