Publicat la: 12.04.2017. 18:23 / 1.354 views

LA ÎNVIERE, CU AUTOBUZUL. TRANS-BUS ARE PROGRAM ÎN NOAPTEA DE PAŞTI

Buzoienii care nu sunt posesori auto sau fără chef de plimbări nocturne au, în noaptea de Înviere, posibilitatea de a opta pentru o călătorie cu autobuzul. Societatea de transport în comun anunţă că maşinile vor circula până la 3 dimineaţa, pe cinci trasee.

autobuzPremieră, în ceea ce priveşte transportul în comun din oraş. Autobuzele Trans-Bus vor circula atât în noaptea de Înviere cât şi în celelalte zile de sărbătoare. Vineri, mijloacele de transport vor funcţiona după un orar prelungit, pe toate traseele, până la ora 23, iar sâmbătă, până la ora trei dimineaţa, pe traseele 2, 3, 5 şi 10. Duminică, autobuzele vor circula pe toate traseele, dar în regim de weekend, între orele 9 -15.

Autobuzele societăţii de trasport în comun îşi vor relua programul normal marţi.

Buzoienii se obişnuiseră ca în preajma sărbătorilor legale să apeleze la maxi-taxi sau la alte mijloace de transport, în contextul în care  autobuzele Trans-Bus nu au circulat, în ultimii ani, nici de Paşti, nici de Crăciun. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!