Publicat la: 26.04.2017. 18:04 / 2.043 views

LA COADĂ ÎN AUTOBUZ, PENTRU ABONAMENTE. TRANS-BUS A PRELUNGIT PERIOADA DE ELIBERARE

abonamente in autobuz 3Trans-Bus Buzău a prelungit perioada de eliberare a noilor abonamente fără de care persoanele îndreptăţite nu ar mai putea benefia de gratuitate pe mijloacele de transport public local. Cei care nu au intrat în posesia tichetului special şi se încadrează în prevederile unei hotărâri de consiliu local pot solicita abonamente până la data de 8 mai, inclusiv. Măsura a fost luată pentru a le da posibilitatea tuturor categoriilor de persoane vizate să îşi ridice noile documente. Vorbim în special despre pensionari, beneficiari ai venitului minim garantat şi persoane cu handicap sau însoţitori ai acestora. Elevii primesc abonamente de la şcolile la care sunt înscrişi.

Chiar dacă nu se mai înregistrează o aglomeraţie ca în primele zile ale campaniei de eliberare, încă se stă la coadă la punctele de lucru ale Trans-Bus. De pildă, la fel ca la capătul liniei 7 din Micro 14, în staţia de la Gară abonamentele se dau într-un autobuz, unde este amenajat ad-hoc un birou. Unii reclamă condiţiile de organizare, alţii sunt mulţumiţi că procedura de acordare este simplificată.

Pentru a evita astfel de situaţii, persoanele interesate pot merge la sediul Trans Bus, de pe Şoseaua Pogonele, unde nu se mai înregistrează o afluenţă ca în primele zile. Pentru a intra în posesia noilor abonamente, pensionarii trebuie să prezinte cartea de identitate sau buletinul şi cuponul de pensie, în original şi copie, dar să şi completeze o declaraţie de consimţământ pentru ca Trans Bus să utilizeze şi prelucreze datele cu caracter personal, asigurându-se principiul confidenţialităţii.

Până acum au fost eliberate peste 11.000 de abonamente pentru pensionari şi aproape 8.000 pentru elevi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!