Publicat la: 02.10.2017. 18:26 / 912 views

ÎNCĂ UN CONTROL, NOI AMENZI USTURĂTOARE. TRANSPORTATORI DE PERSOANE PRINŞI ÎN NEREGULĂ

O nouă razie printre transportatorii de persoane de pe rutele judeţene s-a încheiat cu amenzi usturătoare. De această dată, autorităţile judeţene au vizat condiţiile de transport pentru călătorii de pe ruta Săgeata-Robeasca-Vadu Paşii-Buzău. Acţiunea a fost efectuată la primele ore ale dimineţii.

transport judet 5Ajutaţi de poliţişti de la Rutier, reprezentanţii Consiliului Judeţean au descoperit, din nou, autobuze care circulau cu pasageri îngheusiţi, în picioare, neregulă tot mai des practicată de unii dintre operatorii privaţi. La controlul de azi-dimineaţă, mai mulţi şoferi au fost nevoiţi să dea explicaţii cu privire la aglomeraţia din mijloacele de transport.

Controalele inopinate, devenite deja o obişnuinţă pentru autorităţi, vor continua până când operatorii privaţi de pe rutele judeţene vor fi descurajaţi să mai transporte călători în astfel de condiţii.  

Pe ruta Săgeata-Robeasca -Vadu Paşii – Buzău şi retur operează un singur transportator de persoane, atât cu autobuze, cât şi cu microbuze. În urma verificărilor de azi, firma a primit două amenzi a câte 10.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!