Publicat la: 24.04.2018. 18:25 / 1.157 views

GATA CU MAXI-TAXI. S-A REZILIAT CONTRACTUL CU PRIMĂRIA

Transportul cu maxi-taxi din oraşul nostru va dispărea. Primăria municipiului Buzău, prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, a decis rezilierea contractelor cu asociaţiile şi firmele care coordonau acest transport local şi a trimis înştiinţări în acest sens. Decizia, susţine primarul Toma, a venit după ce, în urma unor controale, s-a descoperit că transportatorii nu respectă regulile impuse prin caietele de sarcini. Mai mult decât atât, prin această decizie se respectă legea care spune că pe un traseu trebuie să existe un singur operator de transport.

maxi taxi 8Primăria municipiului Buzău, prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, a reziliat contractele cu toţi operatorii privaţi de transport în comun. Acest lucru va duce la dispariţia, de pe străzile oraşului, a microbuzelor private de transport local. Reprezentanţii asociaţiilor şi a firmelor au luat deja la cunoştinţă acest lucru şi au făcut plângeri împotriva Primăriei.

Decizia a fost luată de Primăria Municipiului Buzău în baza neregulilor descoperite în traseu, dar şi în baza legislaţiei aflată în vigoare.

După dispariţia microbuzelor de transport persoane, societatea de transport local, Trans Bus, va interveni asupra frecvenţei autobuzelor, astfel încât călătorii să nu aibă se suferit. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!