Publicat la: 14.08.2018. 18:15 / 995 views

FĂRĂ MAXI-TAXI. ZIUA DIN CARE MICROBUZELE NU VOR MAI CIRCULA ÎN ORAŞ

MAXI TAXILicenţele de transport ale firmelor de maxi-taxi nu vor mai fi prelungite de Municipalitate, ceea ce înseamnă că de pe 18 august niciun microbuz pentru transportul urban nu va mai circula în oraş. Nemulţumiţi de faptul că îşi vor pierde afacerea, transportatorii privaţi au dat Primăria în judecată. Ba chiar, după cum afirmă primarul, i-au şi ameninţat cu repercursiuni pe edili.

Conform legislaţiei în vigoare, pe un traseu de transport în comun trebuie să opereze un singur transportator. În cazul Buzăului, operatorul oficial de transport urban este societatea Trans Buz, care aparţine Municipalităţii. Aşadar, începând cu 18 august, buzoienii nu vor trebui să aştepte maxi-taxiurile cu care erau obişnuiţi să se deplaseze pe teritoriul oraşului.

Singurele care vor circula vor fi autobuzele urbane, care, conform promisiunilor celor de la Trans Buz, vor sosi mai des în staţii.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>