Publicat la: 13.06.2018. 17:37 / 779 views

DRĂGAICA MODIFICĂ PROGRAMUL AUTOBUZELOR. ULTIMA CURSĂ, LA ORA 23.00

Societatea de transport public local a luat decizia de a modifica programul autobuzelor în perioada Drăgăicii. Autobuzele care ajung în zonă vor circula până la orele 23.00, pentru ca buzoienii să aibă cu ce merge către casă după terminarea spectacolelor.

autobuz exteriorTrans Bus prelungeşte programul de circulaţie a autobuzelor pe liniile 3, 9 şi 10 până la ora 23.00, inclusiv sâmbăta şi duminica. Programul modificat este valabil doar în perioada de funcţionare a târgului Drăgaica.

Decizia a fost luată pentru a veni în sprijinul buzoienilor care doresc să stea în Drăgaică până la terminarea spectacolelor.

În fiecare seară autobuzele care merg spre Dragaică sunt pline de buzoieni care merg fie să viziteze târgul, fie să asiste la spectacole. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!