Publicat la: 20.07.2016. 16:51 / 1.604 views

DIRECTORUL TRANS-BUS SE TEME PENTRU ANGAJAŢII SĂI. VA ELIBERA POSTUL DE CONDUCERE PE 28 IULIE

După ani întregi în care a evitat contactul cu presa, astăzi, directorul Trans-Bus  a acceptat o întâlnire cu jurnaliştii buzoieni. Acesta a declarat că la sfârşitul lunii iulie va elibera funcţia de conducere a societăţii de transport, însă se teme pentru locurile de muncă ale angajaţilor din subordinea sa. Ştefan Jercan a vorbit şi despre salariul pe care îl primeşte, dar şi despre realizările pe care le-a avut la conducerea societăţii.

jercan 2Ştefan Jercan a declarat jurnaliştilor buzoieni că la sfârşitul acestei luni va elibera fotoliul de director al Trans-Bus, pe care îl ocupă din 2007. Acesta s-a declarat nemulţumit de felul în care noul primar i-a cerut să îşi dea demisia.

De asemenea, Ştefan Jercan s-a arătat preocupat de soarta angajaţilor dar şi a societăţii în sine, despre care spune că a ajuns să funcţioneze foarte bine în ultimii ani.

Nu în ultimul rând, provocat de jurnaluşti, Ştefan Jercan a vorbit despre salariile şi bonificaţiile pe care le câştigă membrii conducerii societăţii.

Ştefan Jercan a declarat că de la finalul acestei luni nu va mai ocupa nicio funcţie în cadrul Trans-Bus şi că se gândeşte serios să accepte una dintre propunerile de funcţie de conducere făcute de transportatorii privaţi. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Pacat, in opinia mea de calator, lucrurile s-au imbunatatit mult de cand domnul Jercan conduce Transbus.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!