Publicat la: 08.03.2016. 20:29 / 2.649 views

DE MÂINE, AUTOBUZUL 2 VA CIRCULA PRIN MĂRĂCINENI. „AM LICENŢELE ÎN MÂNĂ. S-A REZOLVAT”, A DECLARAT DIRECTORUL TRANS-BUS

autobuzeDupă şedinţa de ieri de la Primăria Buzău, azi au avut loc reuniuni similare la Mărăcineni şi Săpoca, în cadrul cărora s-a oficializat preluarea de acţiuni la Trans-Bus.

Reprezentanţii guvernului în teritoriu au dat aviz pozitiv iar primarilor din cele două comune nu le mai rămâne decît să înregistreze statutul de operator regional al Trans-Bus la Registrul Comerţului. Tot azi, urma să aibă loc o întrunire a consiliului de administraţie de laTrans-Bus, în cadrul căreia să se oficializeze cooptarea celor două localităţi în acţionariat.

De mîine, cei doi edili speră că autobuzele Trans-Bus îşi vor relua traseul pe ruta Buzău-Mărăcineni-Măteşti şi retur.

Încă de zilele trecute fusese depus, pentru a fi aprobat de Prefectură, un aviz de legalitate în regim de urgenţă. Cum în şedinţa CLM a fost aprobată modificarea actului constitutiv al Trans-Bus, societatea a devenit operator regional de transport rutier.

Directorul Trans-Bus ne-a informat în această după-amiază că a obţinut licenţa de traseu astfel că de miercuri dimineaţă autobuzele vor circula din nou prin Mărăcineni până la Măteşti. Traseul este asigurat de trei autobuze, iar frecvenţa este de 33 de minute. Pentru ca situaţia să revină la normal mai e nevoie ca şi circulaţia microbuzelor să se reia prin comună. Dar acest demers e mai complicat şi necesită mai mult timp.

(Andrei Solomon)

 

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Campus TV spune:

    Matesti este sat al comunei Săpoca. Dovada că alături de primarul comunei Mărăcineni stătea şi primarul din Săpoca.

  2. George spune:

    Pai circula pana la Matesti nu pan a la Sapoca jurnalisti de 2 bani

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!