Publicat la: 27.09.2017. 18:25 / 975 views

CU OCHII PE TRANSPORTATORII DIN JUDEŢ. AMENZI DE 30.000 DE LEI, ÎN DOAR 24 DE ORE

Consiliul Judeţean continuă campania de descurajare a operatorilor privaţi care transportă persoane peste limita admisă şi care nu respectă orarele aprobate. Ieri după-amiază şi azi-dimineaţă au fost efectuate mai multe controale în trafic. Cei prinşi în neregulă au fost sancţionaţi drastic. Au fost date trei amenzi a câte 10.000 de lei.

transportatori 1Autorităţile judeţene au continuat seria de controale inopinate pentru a depista operatorii de transport care nu respectă condiţiile impuse la câştigarea licitaţiilor. Ajutaţi de poliţiştii de la Rutier, reprezentanţii Consiliului Judeţean au oprit în trafic autobuzele care efectuează curse către localităţile de pe DN 2 E 85. Acţiunea a fost coordonată de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Petre.

La filtrul efectuat la Spătaru, unul dintre transportatori a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că avea în autobuz nu mai puţin de 35 de călători în picioare. Apoi, la scurt timp, şoferii au aflat că se fac verificări în trafic.

Pentru a nu pica în plasa autorităţilor, un operator privat a plecat cu două autobuze din oraş către o rută judeţeană de pe DN 2 E 85, având doar pasageri pe scaune. După ce au fost opriţi la Spătaru, apoi lăsaţi să-şi continue drumul, în localitatea Costeşti, şoferii s-au oprit, au debarcat călătorii dintr-un autobuz şi i-au îmbarcat în celălalt. Ulterior, autobuzul gol ce se întorcea la Buzău a fost observat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Petre, care a pornit în urmărirea celuilalt autobuz, alături de poliţişti, fiind reperat în localitatea Movila Banului. Firma de transport a fost amendată cu 10.000 de lei. Autorităţile sunt decise să continue raziile, până când astfel de practici vor dispărea.

La un nou control în această dimineaţă, un alt operator de pe rutele judeţene a fost amendat cu 10.000 de lei, tot pentru că transporta călători în picioare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!