Publicat la: 25.09.2017. 18:30 / 1.039 views

CONFORT ŞI SIGURANŢĂ. PRIMELE AUTOBUZE OLANDEZE AU FOST SCOASE PE TRASEE

Primele 12 autobuze importate din Olanda au fost scoase astăzi din garaj pe traseele din oraş. La prima vedere, buzoienii au fost plăcut impresionaţi de condiţiile de călătorie oferite de noile mijloace de transport ale Trans Bus. Cei care călătoresc de obicei în acest mod aşteaptă cu nerăbdare şi celelalte autobuze promise de Primărie.

autobuz olanda 3După conferinţa de presă de vineri pe care primarul a ţinut-o din mers, într-unul dintre autobuzele olandeze proaspăt achiziţionate, astăzi, 12 din primul lot de 15 au fost introduse în circuit.

Autobuzele au impresionat încă de la prima călătorie, atât prin aspectul lor, cât şi prin condiţiile oferite călătorilor.

Capacitatea maximă de transport pentru autobuzele VDL Ambasador este de 38 plus 2 locuri pe scaune, 42 de locuri în picioare şi un spaţiu special pentru un fotoliu rulant.

Confortul este oferit de instalaţia de aclimatizare pe timp de iarnă şi de vară, instalaţia de sonorizare, o instalaţie video care urmează să funcţioneze cu un soft românesc şi nivelul scăzut de zgomot din interior.

Pentru că numărul de taxatori a rămas neschimbat, şoferii unora dintre autobuzele nou introduse în circuitul de transport în comun vând şi bilete şi controlează abonamentele.

De asemenea, persoanelor vârstnice le este mai greu să urce şi să coboare în staţii pentru că, spre deosebire de autobuzele BMC, cele olandeze nu se lasă pe partea cu uşile de acces.

Săptămâna viitoare vor ieşi pe străzile Buzăului şi celelalte 3 autobuze din primul lot de 15, urmând ca până la sfârşitul anului să mai fie achiziţionate încă 15 bucăţi, tot la mâna a doua. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!