Publicat la: 05.03.2014. 10:44 / 1.847 views

BOŞCODEALĂ: “NU MAI CUMPĂRĂM AUTOBUZE NOI”. MARCA BMC NU SE MAI FABRICĂ, IAR MERCEDES E PREA SCUMP

450 de mii de euro a cerut Mercedes pentru un autobuz. Ofertă la care primaria Buzau a spus pas.

autobuz 2Din păcate la licitatia organizata de Municipalitatea buzoiană în afara de producătorul Mercedes nu s-a prezentat nimeni. In aceste conditii, primăria a renuntat la achizitia de noi vehicule. Autobuzele care circula acum prin oraş, marca BMC, şi care costau doar 180.000 de euro nu se mai fabrică.

Flota de autobuze a transbus acoperă acum minimul necesar. Ar mai fi nevoie de 10 autobuze noi, mai ales că BMC-urile care asigură transportul public din Buzau au început să se defecteze.

La momentul actual municipalitatea subvenţionează  atît preţul biletelor pentru transportul public, dar asigură în acelaşi timp şi transportul gratuit al elevilor şi pensionarilor.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!