Publicat la: 18.10.2018. 18:23 / 815 views

BILETE DE AUTOBUZ ŞI PRIN SMS. APLICAŢIA VA FI VALABILĂ DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Călătorii Trans Bus vor avea posibilitatea să cumpere bilete prin SMS, fără a mai trece pe la ghişee şi fără a mai apela la serviciile şoferilor. Aplicaţia va fi valabilă de săptămâna viitoare iar controlorii vor putea verifica dacă respectivul călător a cumpărat, sau nu, bilet.

bilete prin sms  autobuz-trans-bus

De săptămîna viitoare, buzoienii care obişnuiesc să circule cu autobuzul vor avea posibilitatea să achite contravaloarea unui bilet de călătorie şi prin SMS. De asemenea, două tipuri de abonamente vor putea fi plătite la fel. Vor beneficia, în principal, cei care sunt prea grăbiţi pentru a se opri la tonetele din staţii şi cei care nu vor să achite trei lei şoferului.

Printr-un mesaj text care să conţină codul liniei pe care se circulă, la 7494, călătorul va achita instant costul unui bilet. El va primi în 3-4 secunde confirmarea că a achitat călătoria, împreună cu un cod, pentru eventualitatea în care este controlat.

Operatorul buzoian a afişat şi pe site-ul societăţii atât tarifele cât şi procedura. O călătorie plătită prin SMS va costa 2.32 lei. Vor fi postate atât în staţii, cât şi în autobuze mai multe afişe care vor explica în detaliu procedura de achiziţie a biletului de călătorie prin sms.

Costul unui bilet achiziţionat de la tonetă este 2 lei, în timp ce călătorii grăbiţi trebuie să achite şoferului 3 lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!