Publicat la: 20.04.2017. 17:56 / 2.633 views

BILET MAI SCUMP PE MAXI-TAXI 4. DE LA 1,5 LA 2 LEI, ÎNCEPÂND CU 1 IUNIE

microbuz 4De la 1 iunie, călătorii care circulă cu maxi-taxi numărul 4 vor fi nevoiţi să plătească mai mult pentru bilete sau abonamente. Asociaţia Transportatorilor care operează cu microbuze pe linia 4 a solicitat autorităţilor majorarea tarifului pentru o călătorie, de la 1,5 la 2 lei. Primăria a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre cu privire la această modificare de preţ. Potrivit documentului ce va fi supus votului în Consiliul Local, scumpirea este motivată de creşterea preţului la motorină, la RCA, a cheltuielilor de personal şi a costurilor de întreţinere a microbuzelor.  

Maxi-taxi cu numărul 4 circulă pe traseul Comat – Răchitei – Depozitului – Fabrica de bere – Bazalt – Romcarbon – Rond (Oltului) – Crâng – Big – A.C.R – Piaţa Centrală – B.P. Hasdeu – Gară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!