Publicat la: 16.02.2016. 20:21 / 1.239 views

BILET DE MAXI-TAXI DE 1,6 LEI. IATĂ EXPLICAŢIA TRANSPORTATORULUI

Un telespectator Campus TV a reclamat că în această dimineaţă a primit pe ruta de maxi-taxi nr. 10 în cartierul Dorobanţi 2 un bilet mai ciudat care avea tipărit în dreptul preţului suma de 1,6 lei.

microbuz 2Buzoianul respectiv a achitat însă şoferului 2 pentru acea călătorie şi s-a întrebat dacă nu cumva la mijloc e vorba de evaziune fiscală. Reprezentantul Primăriei Buzău în domeniul transportului local nu crede în varianta evaziunii fiscale

Reporterul nostru a luat legătura şi cu transportatorul respectiv de pe ruta nr. 10. Reprezentantul acestuia s-a prezentat la redacţie şi a explicat că biletele sunt într-adevăr mai vechi şi au tipărite în dreptul preţului suma de 1,5 lei, care dintr-o eroare tipografică poate fi citită ca 1,6 lei.

În plus, preţul biletului a fost modificat la 2 lei prin aplicarea unei ştampile de culoare mov. Dintr-o altă eroare, la biletul reclamat de telespectator, operatorul firmei de transport ar fi uitat să pună ştampila. De aceea mirarea călătorului că a primit un bilet de 1,6 lei deşi i-a plătit şoferului 2 lei.

(Auraş Tereacă)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Catalin spune:

  Presa buzoiana si oricine e interesat despre ce se intampla in sistemul mafiot maxi-taxi, poate vedea cateva „exemple” de nenorociri produse de smenul maxi-taxi si ciuma rosie sub care a proliferat aceasta tiganie a transportului local:

  http://tramclub.org/viewtopic.php?t=5883&start=0

  @George: Nu te agita, sterge-ti spumele si ia-ti pastilutele, da?
  haide, ca nenea doctoru’ nu-ti face rau cand iti pune camasuta aia cu mainile legate la spate… :-)))

 2. George spune:

  Catalin esti un cocalar retardat handicpat. Sigur esti demenmtul ala de Catalin Ghitra de pe Tramclub, Retardatule

 3. Catalin spune:

  Eu am primit, acum cativa ani, bilet fara serie si numar.

  Am reclamat la politie si am predat biletuloriginal, asta fara ca fraierii sa stie ca eu imi facusem copii dupa el, pentru ca cazul ca vor musamaliza manaria, ceea ce de altfel s-a si intamplat intrucat poliia a spus ca a fost o „gresela”!

  Auzi, „greseala”. Daca cei de la Campus doresc, le pot pune la dispozitie copii ale biletului si petitiei depuse…

  Dupa ce ca de multe ori nu dau bilete, de multe ori acestea sunt simple hartii, din moment ce nu sunt inseriate.

  Mai mult, va rog sa filmati cu o camera ascunsa cum calatorii, la coborare, lasa biletul uzat pe bord iar de multe ori soferii le revand, ceea ce, desigur, nu e evaziune, ci munca cinstita, nu?

  Eu am patit asta de multe ori pe linia capusa 2M, fiind in grup mai mare si eilalti stiind ca eu colectionez bilete de autobuz si maxi taxi, mi le dadeau. Examinand seriile se vedea clar ca nu erau CONSECUTIVE, adica nu erau rupte la rand din carnetul de bilete, ci erau serii cat se poate de aiuristice, evident revandte.

  Cand calatorii primesc, totusi, bilet, sa nu se pacaleasca sa vada daca soferul il rupe atunci, in fata lor, din carnet, altfel e evaziune pe fata.

  D-aia nu suport nenorocitii astia de au capusat Transbus-ul cu complicitatea alesilor!

  Verificati pe teren, si presa, si Garda Financiara, sa vedeti ce surprize aveti, asta daca nu sunt anuntati in prealabil astia cu maxi-taxi-urile! Acest sistem trebuie sa dispara, asa cum a disparut,pe rand, din toate orasele, pe masura ce coruptii care ii protejau au fost „ascunsi” si s-a spus adevarul despre pirateria mascata maxi-taxi!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!