Publicat la: 01.08.2018. 18:25 / 1.205 views

AUTOBUZE ELECTRICE LA BUZĂU. SUNT ACHIZIŢIONATE PE FONDURI GUVERNAMENTALE

Pe străzile din oraș vor apărea în curând autobuze electrice. Sunt achiziționate pe fonduri guvernamentale și vor funcționa pe linia autobuzului 10. Reprezentanții Primăriei dau asigurări că nu sunt singurele vehicule de acest gen care vor sosi la Buzău, municipalitatea având în vedere să mai cumpere, însă din fonduri europene.

autobuz electricÎn scurt timp, și pe străzile din municipiul Buzău vor circula autobuze electrice. Vehiculele vor fi achiziționate din fonduri guvernamentale și vor circula pe linia 10 de transport, unul dintre cele mai lungi și mai aglomerate trasee din municipiu.

Acestea nu vor fi, însă, singurele autobuze electrice din municipiul Buzău. Municipalitatea va achiziționa unele și pe proiecte europene. Până atunci, însă, trebuie să înființeze stațiile stațiile de încărcare.

Principiul autobuzelor electrice cu baterii, cele mai populare autobuze electrice, este de incarcare a bateriilor pe timp de noapte sau in pauzele din timpul zilei, ruland ulterior pana la 200 km cu o singura incarcare. Sunt mult mai ieftine si eficiente in exploatare in comparatie cu autobuzele Diesel, fiind recomandate pentru rutele din interiorul oraselor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!