Publicat la: 28.09.2017. 18:24 / 1.252 views

AU RĂMAS DOAR AUTOBUZELE SPRE SĂPOCA. ÎN LIPSA MAXI-TAXI, TRANS BUS SUPLIMENTEAZĂ

După ce transportatorilor privaţi nu le-a mai fost prelungită licenţa, pe traseul 2M, locuitorii comunelor Mărăcineni şi Sapoca s-au trezit că nu au mijloace de transport suficiente pentru a ajunge în oraş. Azi dimineaţă, Trans Bus a pus la dispozitia navetiştilor 9 autobuze. Conducerea societăţii promite că autobuzele vor fi prezente în staţii, din 20 în 20 de minute.

autobuze maracineni 2Operatorii privaţi de pe traseul 2M au avut un contract de şase ani cu municipalitatea buzoiană. De ieri, însă, licenţa le-a expirat, astfel că transportul navetiştilor din zonă cade în sarcina Trans Bus. Conducerea societăţii promite că dispune de resursele necesare pentru a asigura o frecevnţă decentă şi că poate suplimenta numărul autobuzelor, la orele de vârf. Azi dimineaţă, s-a operat cu 9 autobuze, pe traseul 2 M.

Conform conducerii, operatorul de transport va asigura o frecvenţă de 20 de minute. Mai mult, spun cei de la Trans Bus, societatea va veni în sprijinul navetiştilor, prelungind orarul. Ultimele autobuze vor pleca la ora 21.00 din Săpoca spre Buzău, de la 21.50 din Gara Buzău şi de la 23.15, din garajul Trans Bus către Săpoca.

Pe traseul 2M, operau 9 maxi-taxi private, iar intervalul dintre două curse era de aproximativ 10 minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!