Publicat la: 02.07.2018. 18:23 / 950 views

ADIO MAXI-TAXI. MICROBUZELE AU ÎNCEPUT SĂ IASĂ DIN TRASEU

Din luna august, microbuzele pentru transportul călători ar trebui să fie scoase de pe traseele din municipiul Buzău. Primele care au ieşit sunt cele de pe linia 5M. Trans Bus va primi încă 24 de autobuze second hand şi are capacitatea de a suplini în totalitate ieşirea maxi-taxiurilor din peisaj.      

maxi taxiÎncepând cu 1 iulie, microbuzele de pe linia 5 M au fost retrase, ca urmare a expirării licenţelor de transport.

Din luna august, urmează să fie retrase toate maxi-taxiurile din municipiu, ca urmare a unei hotărâri adoptate de Consiliul Local Municipal.

Călătorii din oraş nu vor avea de suferit, pentru că lipsa transportului cu maxi-taxi va fi suplinită de autobuze

Conducerea Trans Bus este dispusă să configureze orarul şi numărul de autobuze pe traseele existente conform cerinţelor şi să înfiinţeze noi linii, chiar şi în afara oraşului.

Cele 24 de autobuze Euro 5, care vor intra în flota de trasport public municipal ar putea sosi la Buzău în a doua jumătate a acestei luni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!