Publicat la: 06.11.2017. 19:25 / 786 views

ACCIDENT GRAV, ÎN APROPIEREA SPITALULUI JUDEŢEAN. IMPACT ÎNTRE UN AUTOTURISM ŞI UN AUTOBUZ

Un autobus Transbus a fost implicat intr-un grav accident rutier. Un autoturism care nu a acordat prioritate l-a izbit în plin şi l-a proiectat într-un magazin cu sicrie. Niciunul dintre ocupanţii celor două autovehicule nu a fost grav rănit.

accident autobuz 2Abia plecat din staţie, un autobuz de la TransBus a fost lovit în plin de un autoturism care a pătruns cu viteză în intersecţie, fără să acorde prioritate.

Sosit de urgenţă la faţa locului, directorul Transbus a evaluat situaţia. Partea din faţă a autobuzului a fost grav avariată iar asiguratorii vor stabili dacă poate fi reparat.

În urma impactului, cele două vehicule au pătruns pe contrasens şi s-au oprit în vitrina unui magazin cu obiecte mortuare, aflat în apropierea Spitalului Judeţean.

Şoferul autoturismului, un tânăr din Săruleşti, în vârstă de 25 şi alţi doi pasageri, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În autobuz nu se aflau decât şoferul şi un călător care se pare că nu a suferit niciun traumatism pentru că, după oprirea maşinii a coborât şi şi-a continuat drumul pe jos.

Soferului vinovat  i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă a consumat alcool inainte de a se urca la volan.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!