Publicat la: 16.01.2015. 16:13 / 1.549 views

60 DE MILIOANE LUNAR ŞI ROVIGNIETA AUTOBUZELOR, ATÂT PLĂTEŞTE PRIMĂRIA MĂRĂCINENI PENTRU AUTOBUZUL 2

Un succes a fost ideea şi apoi transpunerea în fapte a prelungirii rutei autobuzului nr. 2 de la podul de la Mărăcineni până la Măteşti.

autobuzeA ajutat faptul că satele populate ale comunei Mărăcineni sunt aproape de municipiu, dar şi ajutorul financiar acordat Trans Bus Buzău de către primăria din Mărăcineni.

Se acordă anual în jur de 120 de milioane de lei vechi pentru rovignieta celor trei autobuze, plus unul de rezervă, care circulă pe această rută.

În plus, primăria Mărăcineni mai achită în jur de 60 de milioane de lei vechi lunar pentru ca pensionarii şi elevii din comună să circule gratuit pe această rută.

Alte două comune apropiate municipiului, V. Paşii şi Gălbinaşi ar dori extinderea acestei idei de succes. Însă, în cazul Vadu Paşii, piedica este pusă de podul închis circulaţiei rutiere, iar pentru Gălbinaşi, Trans-Buz a comunicat că nu sunt autobuze suficiente. Proiectul a fost amânat pentru o data ulterioară, când Primăria Buzău va achiziţiona un număr suplimentar de autobuze.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>