Publicat la: 29.06.2018. 18:20 / 1.802 views

ZONELE „SENSIBILE” ALE ORAŞULUI. AICI APAR INUNDAŢII CÂND PLOUĂ PUTERNIC

Buzăul a trecut zilele acestea prin câteva coduri de ploi abundente. Chiar dacă nu au fost cantităţi de precipitaţii atât de mari pe cât ne-am fi aşteptat, mai multe zone din oraş au fost inundate. Autorităţile dau vina pe canalizarea colmatată sau subdimensionată pentru a prelua apele de pe străzile oraşului şi pentru care se plătesc bani buni.

zona canal astupat   

După ploile puternice care au căzut peste oraşul nostru în această săptămână, au ieşit din nou la vedere zonele sensibile din oraş, unde, dacă plouă abundent, îşi fac apariţia şi lacurile temporare ale Buzăului.

O arteră importantă a oraşului, care a fost acoperită de ape la ultimile ploi, a fost Bulevardul Industriilor, care străbate Zona industrială şi pe unde circulă multe maşini către şi dinspre Brăila, Spătaru şi Pogoanele.

Problema apare nu numai de la distanţa dintre gurile de canalizare ci şi din faptul că multe dintre ele sunt astupate cu un strat consistent de pământ.

Probabil că sunt colmatate şi ar cam trebui ca echipele de la Compania de Apă să se ocupe şi de acest aspect.

Grădiniţa „Boboceii” a fost inundată din nou, la fel ca de fiecare dată când plouă abundent, deoarece canalizarea din zonă a fost depăşită de debitul mare. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!