Publicat la: 10.06.2019. 18:38 / 293 views

„ZIUA UŞILOR DESCHISE”, EVENIMENT GĂZDUIT DE BISERICA ADVENTISTĂ

A fost “Ziua uşilor deschise”, sâmbătă, la Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Buzău. La eveniment au fost invitaţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. Au răspuns invitaţiei membri marcanţi ai comunităţii, precum şi primarul Constantin Toma, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa comunităţii adventiste de la Buzău.

adventisti 3 adventisti 12

Învitaţii evenimentului de sâmbătă au fost întâmpinaţi într-un ambient instrumental de excepţie.

A fost cea de-a treia ediţie a “Zilei uşilor deschise” la Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Buzău, având ca temă generală „Educaţia şi Promovarea Valorilor în Societate”.

În discursul său, edilul-şef Constantin Toma le-a mulţumit organizatorilor pentru implicarea lor în societatea buzoiană şi i-a asigurat de tot sprijinul.

La rândul său, reprezentanţii comunităţii adventiste din Buzău au subliniat importanţa implicării Bisericii în societate.

Printr-un parteneriat cu trustul de presă Campus Media, Biserica Adventistă din Buzău realizează emisiunea săptămânală “Se poate altfel”, în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!