„Ziua Porților Deschise”, la Liceul „Meserii și Servicii”. Paletă largă de specializări pentru elevii de clasa a VIII-a

„Ziua Porților Deschise”, la Liceul „Meserii și Servicii”. Paletă largă de specializări pentru elevii de clasa a VIII-a

Astăzi, a avut loc „Ziua Porților Deschise” la Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii” Buzău. A fost prilejul perfect pentru viitorii absolvenți de gimnaziu de a afla ce opțiuni au din paleta largă de specializări oferită de acest liceu.

Elevii de clasa a VIII-a, veniți de la școli din tot județul, au văzut cum arată sălile de clasă, laboratoarele dar și cum se desfășoară pregătirea practică pentru fiecare specializare în parte.

Elevii liceului le-au povestit școlarilor de gimnaziu despre baza materială impresionantă, condițiile excelente de studiu și de cazare dar și despre profesionalismul cadrelor didactice.

Faptul că accentul este pus pe practică îi ajută pe elevii de la Liceul „Meserii și servicii” să se încadreze ușor pe piața muncii.

Deoarece este liceu acreditat Erasmus+, elevii au șansa efectuării unor stagii de pregătire practică în țări mai dezvoltate din Europa.

Oferta educațională a Liceului Tehnologic „Meserii și Servicii” este atractivă pentru copiii care doresc să învețe bine o meserie căutată pe piața muncii.

Peste 500 de elevi de clasa a VIII-a, din tot județul Buzău, au trecut astăzi pragul Liceului Tehnologic “Meserii și Servicii” Buzău, în cadrul evenimentului „Ziua Porților Deschise”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și