„Ziua Porților Deschise”, la cel mai titrat colegiu buzoian. Elevii de gimnaziu au aflat oportunitățile oferite de Colegiul „B.P. Hasdeu”

„Ziua Porților Deschise”, la cel mai titrat colegiu buzoian. Elevii de gimnaziu au aflat oportunitățile oferite de Colegiul „B.P. Hasdeu”

Colegiul Național “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău și-a deschis larg porțile pentru elevii de clasa a VIII-a. „Ziua Porților Deschise” a oferit astăzi posibilitatea elevilor de clasa a VIII-a să descopere oportunitățile pe care le oferă cel mai titrat colegiu buzoian.  

Pe lângă activitățile școlare, cunoscute deja pentru rigurozitate, elevii vor avea posibilitatea să se înscrie în cluburile de media, teatru sau cele două de robotică.

Colegiul „Hasdeu” se mândrește cu o tradiție bogată în ceea ce privește excelența educațională, oglindită în performanțe școlare remarcabile la diferite olimpiade și concursuri naționale.

Tot astăzi, într-un cadru festiv, a avut loc lansarea ediției online a revistei „Clubului 3,14” – „în Agora”, dar și lansarea unei noi ediții a revistei „Viziuni”, publicație editată de Colegiul Hasdeu și coordonată de îndrăgita profesoară Iulia Lazăr.

Elevii și părinții care își doresc să afle mai multe amănunte despre oferta educațională a Colegiului Național “Bogdan Petriceicu Hasdeu” pentru noul an școlar pot accesa site-ul instituției, www.bphasdeu.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și