Publicat la: 09.05.2017. 18:16 / 1.329 views

ZIUA EUROPEI, MARCATĂ LA EMINESCU. EUROPARLAMENTARUL ANDI CRISTEA, ÎN FAŢA FOŞTILOR PROFESORI

Zi încărcată de emoţie la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Elevii şi cadrele didactice au marcat Ziua Europei, cu atât mai mult, cu cât colegiul Eminescu este Şcoală ambasador a Parlamentului European. Unul dintre invitaţii de onoare, europarlamentarul Andi Cristea, a revenit cu emoţie în faţa foştilor profesori şi a elevilor pentru a le vorbi despre experienţa sa la Bruxelles.

eminescu 1Amfiteatrul Colegiului Naţional Mihai Eminescu a fost astăzi neîncăpător pentru elevii şi dascălii care au participat la manifestările dedicate Zilei Europei. Zeci de cadre didactice dar şi elevi au participat la activităţile organizate de una dintre şcolile ambasador ale Parlamentului European.

Unul dintre invitaţii de onoare ai evenimentului a fost europarlamentarul Andi Cristea care este fost absolvent al Colegiului Naţional Mihai Eminescu şi care a fost vizibil emoţionat de reîntâlnirea cu foştii profesori, dar şi cu actualii elevi ai şcolii. Acesta le-a destăinuit elevilor puţin din experienţa sa de licean, dar şi din cea de europarlamentar.

De asemenea, europarlamentarul i-a provocat pe elevi să îi spună ce ştiu despre Uniunea Europeană.

Tot astăzi, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu a avut loc şi seminarul cu tema: “Rolul Parlamentului European şi semnificaţia Zilei Europei”. Scopul seminarului a vizat îmbunătăţirea cunoştinţelor despre Europa, Parlamentul European şi democraţia Parlamentară europeană în rândul tinerilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!