Publicat la: 20.01.2021. 19:21 / 793 views

ZIUA CU CELE MAI MULTE VACCINĂRI. APROAPE 600 DE PERSOANE, ÎN CELE 7 CENTRE

Ieri a fost înregistrat recordul numărului de vaccinări de la începutul campaniei de la nivelul județului Buzău. Aproape 600 de de persoane au primit prima doză de ser anti-COVID, în cele șapte centre deschise în județ.

vaccinare 9 vaccinare 1

Având în vedere numărul crescut de solicitări, rezervările pentru vaccinare în centrele buzoiene sunt în continuare blocate.

Autoritățile din sănătate au făcut deja comanda pentru o nouă tranșă de doze, cantitatea solicitată fiind și cea mai mare de până acum.

Cei dornici să se vaccineze în centrele de la Buzău trebuie să încerce în fiecare zi o programare prin platforma virtuală sau prin call-center, la numărul de telefon 021.414.44.38. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!