Publicat la: 13.10.2017. 18:15 / 1.604 views

ZILELE ERASMUS LA COLEGIUL TEHNIC. ELEVII AU PARTICIPAT LA LANSAREA NOULUI PROIECT

„O şansă, un viitor mai bun, mă ajută să mă descopăr” – sunt cuvintele prin care caracterizează elevii Colegiului Tehnic proiectele pe fonduri europene implementate la nivelul şcolii lor. Anul acesta şcolar se desfăşoară un alt astfel de program, cu ajutorul căruia elevii care vor demonstra că merită vor efectua stagii de două săptămâni de practică în Portugalia. Criteriile de selecţie sunt extrem de stricte, astfel că cei care vor dori să plece vor trebui să ţină cont atât de note, cât şi de absenţe.

colegiul tehnic erasmus 1În ultimii ani, Colegiul Tehnic s-a ridicat mult din punct de vedere al pregătirii elevilor. Mai mult decât atât, absolvenţii care ies de pe băncile unităţii de învăţământ au o viziune mult mai bună a ceea ce îşi doresc să facă în viitor şi au mult mai multă încredere în ei. Asta se datorează cadrelor didactice şi programelor cu fonduri europene implementate de-a lungul timpului. Astăzi, cu ocazia Zilelor Erasmus, programul care se ocupă ce implementarea acestor proiecte, liceenii de la Tehnic au asistat la lansarea oficială a noului proiect în care vor fi implicaţi în anul şcolar 2017 – 2018.

Elevii sunt nerăbdători să plece în practică în Portugalia, însă pentru asta ştiu că trebuie să îşi menţină mediile ridicate, iar despre absenţe nici nu poate fi vorba. Unii dintre ei au ales Colegiul Tehnic chiar pentru a participa la acest proiect.

Colegiul Tehnic se află în al zecelea an de când beneficiază de proiecte cu fonduri europene. Mai mult decât atât, anul acesta a obţinut dreptul de a participa an de an la proiecte educaţionale, până la finalul programului Erasmus, în 2020. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!