Publicat la: 29.05.2019. 18:08 / 621 views

ZI PLINĂ DE EMOŢIE LA EMINESCU. A ABSOLVIT PROMOŢIA CU NUMĂRUL 100

Zi plină de emoţie pentru elevii şi profesorii Colegiului Naţional Mihai Eminescu. Astăzi, la sala mare a Consiliului Judeţean a avut loc ceremonia de absolvire a promoţiei cu numărul 100, în aplauzele părinţilor, profesorilor şi ale autorităţilor locale.

eminescu absolvire 1Cu vocea gâtuită de emoţie şi cu lacimi în ochi, directorul Colegiului Naţional Mihai Eminescu a dat citire mesajul de rămas-bun adresat generaţiei de absolvenţi cu nu mărul 100.

Sala Mare a Consiliului Judeţean a fost neîncăpătoare pentru părinţi şi elevi veniţi să participe la festivitate. Preşedintele Petre Emanoil Neagu a ţinut să le ureze succes, cu rugămintea ca după finalizarea studiilor să revină la Buzău.

Şi primarul Constantin Toma le-a urat succes absolvenţilor eminescieni.

După festivitatea de astăzi, liceenii de la Eminescu vor participa la petrecerea de absolvire, după care vor avea de înfruntat bacalaureatul. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!