Publicat la: 10.11.2020. 19:08 / 428 views

ZI NEAGRĂ: ȘASE DECESE ȘI 85 DE CAZURI NOI. PESTE O MIE DE BUZOIENI CU COVID, ACASĂ

Bilanț negru anunțat astăzi de autoritățile buzoiene din sănătate. Au fost raportate șase decese și 85 de cazuri noi de coronavirus.  Peste o mie de persoane infectate cu COVID, asimptomatice sau cu simptome ușoare, sunt în izolare la domiciliu.

smurd 1Județul Buzău se află în continuare pe un trend ascendent, cu o evoluție fără precedent. De aproape o săptămână, media zilnică a îmbolnăvirilor din județ este în jur de 100. Astăzi, Direcția de Sănătate Publică a anunțat șase decese și 85 de persoane diagnosticate cu COVID.

Cu peste 550 de cazuri semnalate în ultimele 14 zile, municipiul Buzău, aflat deja în sceanriul roșu, a ajuns la o rată de infectare de peste 4 cazuri la mia de locuitori.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Buzău au fost înregistrate peste 4800 de îmbolnăviri, cu aproape 3500 de persoane declarate vindecate.

Potrivit D.S.P., în momentul de față, peste o mie de buzoieni infectați cu SARS-COV2, asimptomatici sau cu simptome ușoare, se află în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!