Zi importantă pentru liceenii de la Arte. Expoziția Absolvenților, pe simeze la Centrul Cultural Marghiloman

Zi importantă pentru liceenii de la Arte. Expoziția Absolvenților, pe simeze la Centrul Cultural Marghiloman

Zi extrem de importantă pentru absolvenții Liceului de Arte Margareta Sterian. Astăzi, într-o atmosferă de poveste, la Centrul Cultural si Educațional Alexandru Marghiloman a avut loc vernisajul expoziției absolvenților, promoția 2022. A fost un eveniment important atât pentru profesori, cât și pentru elevi, care îi va pregăti pentru cariera ce li se deschide în față, aceea de artiști.

Liceenii din clasa a XII-a de la clasa de Artă Plastică și Arhitectură de la Liceul de Arte Margareta Sterian au expus astăzi, la Centrul Cultural si Educațional Alexandru Marghiloman, în cadrul Expoziției Absolvenților, promoția 2022, lucrările lor de atestat. A fost, practic, prima lor expoziție dar și dovada a ceea ce au învățat în cei 4 ani de liceu. Profesorii au vorbit despre lucrările lor la superlativ.

Prestația elevilor, dar și seriozitatea și implicarea de care au dat dovadă i-au făcut profesori să îi vadă ca pe artiștii care pe viitor ar putea contribui la înfrumusețarea orașului nostru.

Și în rândul elevilor s-au văzut emoțiile, mai ales că după luni întregi de muncă și studiu și-au expus lucrările în fața publicului. A devenit deja tradiție ca elevii de la Arte să ofere adevărate spectacole în cadrul expozițiilor sau concertelor de absolvire, spre încântarea buzoienilor. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și