Publicat la: 29.07.2020. 18:36 / 596 views

ZECI DE PACIENȚI, IZOLAȚI ACASĂ. NU MAI SUNT LOCURI ÎN SPITALE

Zeci de pacienți buzoieni sunt în continuare izolați la domiciliu pentru că nu mai au loc în spitalele destinate tratării bolnavilor cu coronavirus. Situația este cu atât mai îngrijorătoare, cu cât numărul cazurilor noi se menține ridicat. În ultimele 24 de ore, 27 de buzoieni au fost diagnosticați cu Covid-19.

covid spital 5Autoritățile din sănătate se confruntă în continuare cu o criză a locurilor de internare pentru pacienții diagnosticați cu Covid-19.

Atât la Spitalul Municipal Rm. Sărat, cât și la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean de Urgență Buzău toate paturile sunt ocupate. În aceste condiții, Direcția de Sănătate Publică trebuie să gestioneze situația noilor cazuri de buzoieni confirmați cu coronavirus.

Astfel, 76  de pacienti, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu și sunt sub monitorizarea medicilor de familie.

Potrivit D.S.P., în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 27 cazuri noi de îmbolnăvire. Opt pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private.

De la începutul pandemiei, cifra persoanelor confirmate cu noul coronavirus în județul Buzău a ajuns la 1.249, dintre aceste cazuri 683 fiind persoane declarate vindecate și externate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!