Publicat la: 18.07.2019. 18:22 / 431 views

ZECI DE MII DE AMENZI, ÎN JUMĂTATE DE AN. PESTE 3.000 DE PERMISE AUTO REŢINUTE

rutier 1Tot mai multe amenzi aplicate şi premise auto reţinute de poliţiştii buzoieni, în urma activităţilor preventive. În primele şase luni ale acestui an, agenţii de circulaţie au constatat aproape 35.000 de contravenţii şi au reţinut peste 3.000 de carnete de conducere. Şi numărul certificatelor de înmatriculare retrase a fost mare.

În ciuda numeroaselor acţiuni preventive, bilanţul tragediilor de pe şoselele buzoiene este îngrijorător. A crescut cu mult numărul victimelor decedate. În prima jumătate a acesui an, 28 de persoane au murit în urma accidentelor produse în judeţul Buzău.

Principalele cauze de producere a accidentelor au fost traversarea neregulamentară a pietonilor, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, viteza excesivă şi imprudenţa la volan. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!