Publicat la: 14.10.2020. 18:47 / 669 views

ZECI DE ELEVI BUZOIENI, INFECTAȚI CU COVID. “GENERALUL” DE LA EDUCAȚIE A PREZENTAT BILANȚUL

Zeci de elevi buzoieni au fost confirmați cu coronavirus, de la începutul anului școlar. Bilanțul a fost dezvăluit, la Campus TV, de șeful Inspectoratului Școlar Județean. Profesorul Meiroșu a vorbit și despre situația miilor de elevi care nu au tablete pentru a participa la cursurile online.

prima zi 1Șeful Educației buzoiene a prezentat, la Campus TV, un bilanț al situației COVID din unitățile de învățământ din județ, de la începutul anului școlar. Până acum, zeci de elevi au fost confirmați cu coronavirus, dar situația nu trebuie să îngrijoreze, potrivit conducerii Inspectoratului Școlar.  

La cazurile elevilor se adaugă confirmările în rândul cadrelor didactice, personalului auxiliar și nedidactic, în număr de aproape 25. În această perioadă, din cauza închiderii școlilor și grădinițelor, precum și a mai multor clase, aproximativ 6000 de elevi buzoieni învață exclusiv online.

Pe de altă parte, sunt mii de elevi din județ, în majoritate din mediul rural, care nu au tablete pentru cursurile online, autoritățile locale fiind încă în procedură de achiziție pentru aceste echipamente. 

În momentul de față, cinci unități de învățământ din municipiul Buzău și una din mediul rural sunt în scenariul roșu. La nivel județean, 19 clase, de la nouă școli, au cursurile față în față suspendate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!